Dashboard | +Follow
Like A Paradise
ALL ABOUT US ♥
Friday, 6 April 2012 • 01:55 • 0 comments

*Byeeeeeee :'(

I will miss you danny :'C You are my boyfriend i ever had. 26/12/2011 until 6/4/2012 i fallin in love with you. Danny nak tahu tak aku sayanggggg gila gila gila ah dekat kau.Tapi kenapa kau tipu aku doo? I really2 sedih bila dapat tahu you tipu i :( Aku merajuk dengan kau 3hari berturut-turut tau. Tapi aku tak answer call kau. Reply text kau pun tidak.Aku tak reply text kau sebab aku tak ada kredit danny. sorry k.
Kau tahu tak, time kita couple banyak benda kita dah buat kan. Kita hang sesama. Overnight sesama. Kau suap aku makan. Atotototo, i really2 miss that moment :'/ Time kita hang kau hantar aku balik rumah kan. Hmmm baik nye awak :3 Kalau kita dah lama tak jumpa, kau datang rumah aku kan. *sob sob* hmm :']


Nampak tak ????????? Nampak en? K sedikkk gilak ni. Dia tak bagi tahu aku pun dia non muslim :'( Sumpah, mati-mati aku ingat dia islam k. Abang aku dah tau danny tu bukan islam. Tapi dia tak bagi tahu. Bebal kan -.- Tengok lewww, nama dia Daniel Chong :[ Sedap kan :')

Hmmm, btw iloveyou :) " You ni adalah gf terbaik yang i penah ada " him says. K terharu jap dekat words2 tu.Hihi.And aku nak kau tahu jugak , kau bf terbaikkk yang aku penah ada. Bye danny.love you. Tc kay :) *Time tengah types ni aku menangis k :'( *

* Aku akan simpan name tag dia sampai bila2 k. Danny, you jaga name tag i elok-elok jugak ea? Missyou .bye*




xoxo, The Shining Star



The Fatin Nabila

Hi, my fullname is Fatin Nabila Putra ♥
You can call me Fatin.
Lol, seriusly I'm not Friendly.Do follow me okay.Please don't talk too much,i will hate that.

Gossip Here


Negative Here

« Go back to entries
« Look her profile
« My Baby Boo

Big Claps

Template : Aulia Septiya
Edited : F▲tin N▲bila
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah